Eric Dahl

Litt Av Historien

-Det hele startet vel i 1997, da jeg sendte inn en kassett, med noen demolåter på, til et produksjonsselskap ved navn Endemol Entertainment, og ble bedt på audition i Oslo, så Vipps, så var jeg med i Stjerner I Sikte i 1998, der jeg portretterte Espen Lind, og hans sang "When Susannah Cries".
Deretter har jeg blitt mer og mer opptatt av Jahn og hans liv. Meget godt hjulpet av min forlovede Heidi, som har gitt meg mer og mer intresse for Jahn.  Nå skal det også sies, at jeg har vel blitt mer og mer opptatt av Teigen etterhvert som tiden har passert. Vi har hatt mange gode samtaler Jahn og Jeg. Alltid et smil på lur, og alle de kommentarene og sitatene han kunne komme med.
Vi startet i 2012, i det små på Portør, med en liten allsang, og i 2013 var vi inne på Oseberg Hotell, i restauranten der.
I 2015 hadde vi bare tre uker på oss å dra i gang allsangen, med undertegnede som kapellmester.
Dette var en dugnad som vi var mange artister med på å dra i gang, og GJETT om det ble suksess!
Jahn sa godt i fra at DETTE var HANS allsang, og Jahn var med på planleggingen fra starten av.
Det året Jahn fylte 70, var det nok en gang allsang med Teigens låter, og dette skjedde inne på Oseberg Kulturhus, og det ble TO forestillinger, med 1000 mennesker i salen på hver forestilling som sang av full hals.

Når man tenker etter, så er vel dette noe av det største jeg har vært med å bidratt på.
Takk Jahn, for alt du ga, og alt vi fikk. Den gaven skal vi ta godt vare på.-