Heidi Sørlie

Litt Av Historien

  Mitt første møte med Jahn var høsten 1978.  Jeg var da 11 år. Det var høstmarken i Kongsvinger. Samtidig var det konserter i byparken. 

Min stefar skulle snakke med noen  der så jeg måtte bli med. De skravlet mens jeg satt urolig og avbrøt dem. Da sa han ene til meg forsiktig: Nå må du være litt rolig, samtidig som han så meg  inn i øynende og smilte. Han gjorde inntrykk på meg.  Jeg tenkte jøss han ble ikke sint. 
Da vi kom hjem spurte jeg. Hvem var han mannen som ikke ble sint da jeg forstyrret dere? Han heter Jahn Teigen. Hvem er han da spurte jeg.? Da satte min stefar på lp platen This years loser. 
Da var det gjort, jeg ble en Jahn Teigen fan.Skulle ikke mere til.
Da begynte jeg å samle og var på de konsertene jeg kunne få med meg. Lite visste jeg at jeg skulle få så god kontakt med den lille mannen, med den store stemmen.
Etter mange år som en ihuga JT fan dukket facebook opp.

Fra 2012- 2019 har jeg vært med på å planlegge  sammen med andre  Jahn Teigen happening, og Allsang på Brygga i Tønsberg som var et samarbeid med Jahn selv. Vi ble venner på facebook. Fikk litt sjokk da det sto en venneforespørsel fra Jahn. 
Vi hadde jo en del kontakt på nettet før det, men tenk at lille meg faktisk ble venner med Jahn Teigen!!! 

Vi hadde mange gode samtaler,det kunne plutselig dukke opp en melding på en Lørdag fra han.
Vi snakket om  Håndball, ski og statistikker. Før samtalene var over sa han alltid, Hilse mannen (Eric ). 

En gang skrev han, Er glad i deg og  Eric. Han var der da jeg hadde det tøft og motsatt. 

Han ble en av mine nærmeste venner. Et stort savn. Vi har våre minner.